Vad är Cellulen?


Historien bakom Cellulen.

I februari 2011 var jag med om en bilolycka. Jag blev på motorvägen i Los Angeles påkörd bakifrån av en stor suv. Denna olycka ledde till problem med rygg och svank. Efter olyckan spenderade jag runt 30 timmar hos kiropraktorn utan resultat, inte förens jag gick till en kinesisk terapeut som använde sig av en vakuum- och akupunkturmetod som min rygg blev bättre. Jag var förundrad över hur bra metoden fungerade och tänkte att denna vakuummetod måste kunna användas i hemmet dagligen.

Jag beställde hem ett kit med vakuumkoppar och provade att massera områden av ömma muskler samt cellulit drabbade områden och såg resultat. Jag vill nu dela med mig av denna fantastiska teknik, så har med en fabrik som jobbar med 100 % gift fri silicon fått fram en vakuumkopp menat för att skonsamt kunna massera huden.

Vad är Cellulen.
Cellulen är en sugkopp som skapar vakuum, en teknik som använts av Kineser i tusentals år för att bota muskelont, ledont samt huvudvärk.
Under senare år har produkten moderniserats och börjat användas för att minska synligheten av celluliter (ojämnheter i hud), stretchmärken, spindelvener (ytliga blodkärl) samt öka metabolismen (matsmältning), blodcirkulationen samt öka hudens elasticitet.
Kopparna jag använder är speciellt designade för att lätt kunna användas hemma.

Användningsområden

Cellulen har många egenskaper.
                                                                                      
·         Hjälper mot muskelont samt ledont
·     Tonar upp huden, slätar ut och gör den mjuk
·     Hjälper till att reducera celluliter
·     Hjälper kroppen att göra en naturlig detox (rensa kroppen)
·     Ökar fettförbränningen
·     


Cellulen vakuumkoppar är tillverkade av högsta kvalitet av medicinsk silikon. Kopparna är baserade på de gamla och traditionella kinesiska vakuumterapimetoderna. Cellulenkopparna har med den enkla massagetekniken visat sig vara, utan tvekan, den mest effektiva behandlingen för att minska och eliminera celluliter. 
 Med hjälp av kopparna stimulerar du blodcirkulation samt elastin produktion. Genom lymfdränage tonar du till huden samt dess textur kraftigt.